MARIACHI – FIESTA
20 GODINA

KADA: Četvrtak, 11.10.2018.

◄ Povratak

image001

Prošlo je dvadeset godina od prvog nastupa u Zagrebu nakon kojega je mariachi sastav Los Caballeros proputovao Hrvatsku, Europu i Meksiko, interpretirajući mariachi glazbu na najbolji mogući način.

U svojem bogatom koncertnom djelovanju bilježe i brojne suradnje sa svjetski renomiranim glazbenim umjetnicima kao što su: Ramón Vargas, Plácido Domingo, Baltazar Juárez, Monika Leskovar, Stefan Milenković, Los Lobos i mnogi drugi.

Poštujući posebnosti ovog zanimljivog glazbenog stila, Caballerosi neprestano rade na vlastitoj prepoznatljivosti i identitetu. U tom smislu izrađuju mnoštvo aranžmana, pritom nimalo ne zapostavljajući tradicionalni mariachi stil po kojemu su poznati i u Meksiku.

Stoga će se na programu ovogodišnjeg jubilarnog koncerta naći popularne skladbe poput: Vaya Con Dios; La Adelita; Las Mañanitas; Por Amor; Granada, ali i tradicionalni sonovi.

I ovom će posebnom prigodom mariachi Los Caballeros podijeliti radost zajedničkog muziciranja sa svojom vjernom publikom.

Veselimo se vašem dolasku! ¡Si Señor!

Koncert organizira LOCO ARTIS kao ekskluzivni zastupnik muzičke skupine „Mariachi Los Caballeros“ u suradnji s KD „VATROSLAVA LISINSKOG“

http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/mariachi-fiesta-br-20-godina/