Gala koncert: Amor, amor – Mariachi Los Caballeros

KADA: Nedjelja, 16.02.2014.

◄ Povratak

pozivnica-amor-amor

Gala koncertom Amor, Amor „Mariachi Los Caballeros“ slave petnaest godina muzičkog djelovanja u Velikoj koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“.

 

Termin koncerta: nedjelja, 16.02.2014. u 19 30 sati.

Poseban gost Baltazar Juarez harfa, Meksiko.

Koncert organizira LOCO ARTIS kao ekskluzivni zastupnik „Mariachi Los Caballeros“ u suradnji s KD „VATROSLAVA LISINSKOG“. 

U proteklom razdoblju „Mariachi Los Caballeros“ puno rade na usavršavanju svojih sviračko-pjevačkih sposobnosti vezanih uz mariachi izričaj. U skladu sa specifičnostima tog zanimljivog stila također intenzivno rade na vlastitoj prepoznatljivosti i identitetu.
U tom smislu izrađuju mnoštvo vlastitih aranžmana, pritom nimalo ne zapostavljajući tradicionalni mariachi stil po kojem su poznati i u Meksiku.

Program će tako biti sastavljen od popularnih skladbi starijeg datuma poput:
La Paloma; Amor Amor; Quien Sera; Quizas, Quizas; Piel Canela,
te hitova koji danas uživaju veliku popularnost La Bomba Rickyja Martina i Carnaval Celie Cruz, ali također i od tradicionalnih sonova.

Posebnost ovog koncerta je gostovanje Baltazara Juareza, svjetski poznatog harfista iz Ciudad de Mexica. Spoj klasičnog mariachi sastava i harfe u Meksiku je vrlo čest slučaj pa će tako Caballerosi i Baltazar Juarez svojim zajedničkim nastupom ovu posebnu muzičku poslasticu podijeliti sa svojom vjernom publikom.

 Važno je spomenuti da ovaj koncert u cijelosti snima Hrvatska televizija.

Veselimo se Vašem dolasku!
Mariachi u Lisinskom,
Sí Señor!


KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Trg Stjepana Radića 4 HR-10000 Zagreb

Tel: +385 (01) 6121 152
Fax: +385 (01) 6111 591

www.lisinski.hr